Skip to main content
25-06-2020

Heb je een toeristisch groepsaanbod? Dan is een artikel in de brochure van Neos misschien iets voor jou.

Neos, het netwerk van bijna 36.000 ondernemende senioren, is er voor alle mannen en vrouwen die de vrijgekomen tijd na hun pensioen op een actieve manier willen invullen: cultuur, voordrachten, reizen, sport,… Bedrijfsbezoeken en daguitstappen vormen een essentieel onderdeel van de clubactiviteiten.

Om de plaatselijke clubs te ondersteunen bij het samenstellen van een boeiend programma, brengt Neos jaarlijks een brochure uit met daguitstappen en bedrijfsbezoeken. De clubs selecteren uit deze brochure de activiteiten die het meest aanleunen bij hun interesses, en contacteren rechtstreeks de bedrijven en organisaties om een afspraak te maken voor een bezoek.

Neos biedt je de kans om jouw aanbod voor groepen rechtstreeks te promoten bij hun 220 clubs. Aangezien deze brochure verspreid wordt over alle clubs, staat deelnemen aan deze brochure garant voor een verhoogde publiciteit en biedt het je de kans om jouw aanbod persoonlijk toe te lichten aan de clubs.

Interesse? Neem dan contact op via mail, Emelie.Pauwels@neosvzw.be, of telefonisch op 02 21 22 495 of 0473 37 96 41. Inschrijven is mogelijk t.e.m. 30 september 2020.
Je kan bij haar een exemplaar opvragen van de vorige editie(s).