Er zijn twee mogelijkheden om recreatieve routes nog beter geschikt te maken voor jouw klanten en bezoekers.

  • Een bestaande knooppuntenroute laten starten aan jouw zaak
  • Zorgen voor een mooi aanbod van routes bij je horecazaak of attractie, los van de knooppunten
Een bestaande knooppuntenroute laten starten aan jouw zaak

Wanneer je met je horecazaak of attractie op het knooppuntennetwerk ligt, is de kans groot dat er al een reeks prachtige routes langs jouw voordeur passeren.
Als gebruikers graag een fietslus of een wandellus wensen te doen die start en eindigt aan je onderneming, is het natuurlijk belangrijk dat de beschrijvingen kloppen. Deze zullen echter niet kloppen als die bepaalde route niet start bij jouw zaak (bv. knooppuntenlijsten kloppen niet, de wegbeschrijving is niet chronologisch,…). Als de route op een totaal andere plaats start, dan moet de klant gaan zoeken waar hij of zij zich bevindt in de knooppuntenlijst en dat is natuurlijk niet handig.
Met behulp van RouteYou is dat probleem echter heel makkelijk op te lossen!

Startplaats veranderen

Met een betalend PLUS of PREMIUM account op RouteYou (klik voor meer info), kan je elke route die langs je zaak loopt aanpassen en kan je de route ook laten starten vanaf een plaats die jij kiest.
Lees hier hoe je dat moet doen of bekijk de aangeboden video tutorial
Je kan dan:
– afdrukken maken met een routebeschrijving die klopt (lees hier meer over het roadbook).
– knooppuntenlijsten aanbieden die precies aan jouw zaak starten (klik hier voor meer informatie).
– een gids afdrukken met heel wat informatie, inclusief informatie over jouw horecazaak/attractie, langs de route (klik hier voor meer informatie).
– bij het digitaal navigeren via de RouteYou Mobiele Website of de RouteYou App de perfecte informatie krijgen op vlak van instructies, afstand en tijd tot je zaak (klik hier voor meer informatie).

Zorgen voor een mooi aanbod van routes bij je horecazaak of attractie, los van de knooppunten

Als jouw zaak niet op het knooppuntennetwerk ligt, kan je met RouteYou mooie routes maken die starten op een plaats die jij kan kiezen. RouteYou heeft namelijk een unieke routering die de mooiste paden kiest en op enkele seconden heb je een lusvormige route gemaakt, met de gewenste afstand, startend aan jouw horecazaak of attractie.
Zoals hoger beschreven kan je die routes ook nog eens afdrukken, gebruiken op je smartphone, of op de GPS.