Skip to main content
07-10-2022

In juni 2020 schakelden we over naar onze nieuwe website Routen. Stelselmatig steken we onze producten in een nieuw ‘Routen-jasje’. In maart 2023 is het de beurt aan de wandelnetwerkkaart Kalkense Meersen – Donkmeer. Omdat de laatste herwerking van dit netwerk dateert van 2017, gaan we ook enkele trajecten wijzigen. We combineren dus het nieuwe Routen-jasje met de herwerking van de kaart. In het voorjaar van 2023 kunnen we de vernieuwde kaart aanbieden.

Vanaf 15 november ’22 wordt de (oude) wandelnetwerkkaart Kalkense Meersen-Donkmeer uit verkoop gehaald, zowel voor sector als voor consument. Vanaf dat moment mag je deze kaarten dus niet meer verkopen aan je bezoekers en klanten.

In een latere sectornieuwsbrief (februari ’23) zullen we uitgebreid communiceren over de herwerkte en vernieuwde wandelnetwerkkaart.
De lancering van de nieuwe wandelnetwerkkaart Kalkense Meersen – Donkmeer is voorzien voor maart 2023.

Terugname oude wandelnetwerkkaarten

Belangrijke informatie voor de sector: oude wandelnetwerkkaarten worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. In de plaats van de oude kaarten krijg je evenveel nieuwe wandelnetwerkkaarten, zodra ze gedrukt zijn. Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70.