Skip to main content
05-12-2022

De wandelgids Grensgevallen (gelanceerd in 2018) met vijf wandelroutes op de taalgrens in de Vlaamse Ardennen was al geruime tijd uit verkoop en dus toe aan een herdruk. Die liet even op zich wachten, maar daar was een goede reden voor. Eerder dit jaar kregen de drie wandelnetwerken van de Vlaamse Ardennen –  Getuigenheuvels, Bronbossen en Zwalmvallei – een update. Twee van deze drie netwerken zijn het terrein voor de vijf routes uit de wandelgids. De vijf routes in de gids zijn dezelfde gebleven als in de oorspronkelijke gids Grensgevallen, maar werden in 2022 vanzelfsprekend grondig gecontroleerd, zowel op bewegwijzering als op bezienswaardigheden en horecazaken. De vijf routes lopen tussen Louise-Marie, Ellezelles, Schorisse, Flobecq, Brakel, La Houppe en Everbeek-Boven. Bospaden, prachtige panorama’s, mooie verhalen, lekkere streekgerechten en -biertjes en heerlijk gastvrije logies liggen op het pad van elke route en staan beschreven en geïllustreerd met foto’s en tekeningen in de nieuwe wandelgids.

Deze kreeg uiteraard ook een compleet nieuwe vormgeving, compleet in lijn met het huismerk Routen en een nieuwe titel op de cover. ‘Wandelen op de taalgrens in de Vlaamse Ardennen’ telt 84 pagina’s. Partners van Toerisme Oost-Vlaanderen genieten van 33% korting op onze publicaties via onze webshop. Vijf exemplaren of meer bestellen kan enkel via jouw partner login en per veelvoud van vijf.

Bestel nu

> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel de nieuwe wandelgids ‘Wandelen op de taalgrens in de Vlaamse Ardennen’ via onze webshop (wandelgids beschikbaar vanaf 19 december 2022)

Terugname oude wandelgidsen ‘Grensgevallen’

Belangrijke informatie voor de sector: wandelgidsen ‘Grensgevallen’ worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. In de plaats van de oude wandelgidsen krijg je evenveel herwerkte wandelgidsen ‘Wandelen op de taalgrens in de Vlaamse Ardennen’. Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70.