Skip to main content
03-03-2022

Wandelen is populairder dan ooit en dat merken wij ook aan de verkoop van onze wandelgidsen. Zowel ‘Wandelen in Oost-Vlaamse Bossen’ als ‘Wandelen in het Waasland’ – twee pockets met telkens vijf wandelroutes – waren uitverkocht en dus werd beslist om een nieuwe druk te bestellen. Beide gidsen kregen een grondige screening om eventuele wijzigingen te detecteren en zijn up-to-date naar druk gebracht.

Wandelen in Oost-Vlaamse bossen

Wandelen in Oost-Vlaamse bossen heeft wandelroutes in Bos t’Ename, het Drongengoedbos, het Buggenhoutbos, het Kluisbos en het Kravaalbos. De vijf routes zijn afgestemd op verschillende types wandelaars: liefhebbers van geschiedenis,  gezinnen met kinderen, sportievelingen, liefhebbers van onverharde paden en genieters die hun tocht graag afsluiten met een goed glas en een lekkere hap.

Wandelen in het Waasland

Wandelen in het Waasland is de onbetwiste topper van ons aanbod en gaat met deze nieuwe druk naar 5.000 verkochte exemplaren toe. De gids werd in 2020 gelanceerd en heeft vijf routes op de twee wandelnetwerken van het Waasland: Moervaartvallei en Grenspark Groot Saeftinge. Met deze gids wandel je langs de Zuidlede en de Durme, langs kreken op de grens met Nederland en in het polderlandschap rond Doel.

Bestel de nieuwe wandelgidsen

Beide wandelgidsen kosten € 6 per stuk voor de toerist. Toeristische diensten en ondernemers krijgen als partner 33% korting bij aankoop van minimum 5 exemplaren.

> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel de wandelgidsen via onze webshop
-Wandelgids Waasland : bestel via onze webshop
-Wandelgids Oost-Vlaamse bossen : bestel via onze webshop