De afgelopen periode heeft Toerisme Oost-Vlaanderen verschillende webinars georganiseerd om de toeristische sector te helpen bij de heropstart.
Klik op de afbeeldingen om de webinars te herbekijken, samen met nog enkele andere interessante filmpjes.

Haal meer uit je website – sessie logiesuitbaters

Hoe zorg je voor meer conversie op je website en dat bezoekers doen wat jij wil? TOV geeft je allerhande tips en tricks om je website te optimaliseren.

Annulering omwille van corona in de logiessector

In deze onzekere tijden worden logiesuitbaters volop geconfronteerd met annuleringen, die vaak heel wat vragen en zelfs discussies met zich meebrengen. Advocaat Charles Claeys staat stil bij de rechten en plichten van zowel ondernemers als klanten en geeft inzicht in de juridische aspecten van annuleringen.

Gastvrijheid in coronatijden – sessie logiesuitbaters

Hoe zorg je ervoor dat je gasten zich veilig voelen en de richtlijnen naleven? Karl Meyvis, expert klantgerichtheid geeft praktische tips over hoe je klantgericht met de coronamaatregelen om kan gaan en hoe je de bezoekerservaring optimaliseert.

Gastvrijheid in coronatijden – sessie infokantoren toerisme

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers zich veilig voelen en de richtlijnen naleven? Karl Meyvis, expert klantgerichtheid geeft praktische tips over hoe je klantgericht met de coronamaatregelen om kan gaan en hoe je de bezoekerservaring optimaliseert.

Hoe veilig en coronaproof heropstarten – sessie logiesuitbaters

Hoe kan je je logies veilig heropstarten? Preventieadviseur Steven Van Belle licht het veiligheidsprotocol toe en geeft tips om de risico’s te beperken.

Hoe veilig en coronaproof heropstarten – sessie infokantoren toerisme

Hoe kan je je infokantoor toerisme veilig heropstarten? Preventieadviseur Steven Van Belle licht het veiligheidsprotocol toe en geeft tips om de risico’s te beperken.

Heropstart gidsactiviteiten in groep

Hoe de gidsactiviteiten terug opstarten? Expert Miguel De Clercq (Gidsenopleiding PCVO Het Perspectief) geeft meer uitleg over het protocol ‘Heropstart gidsactiviteiten’ en beantwoordt alle vragen.

Hoe klantgericht omgaan met annulaties en boekingen

Tips en tricks om op een constructieve manier om te gaan met annulaties en boekingen in onzekere coronatijden.

Vijf financiële tips in tijden van corona

In dit filmpje geeft financieel experte Sophie Hoozée jullie 5 financiële tips in tijden van corona.

Aan de slag met financiële tool

Samen met professor Sophie Hoozée ontwikkelden we een handige tool voor horeca om minstens break-even te draaien in deze moeilijke tijden.
Sophie Hoozée legt uit hoe het werkt.

Webinar Google Analytics

Op dinsdag 28 april organiseerde Toerisme Oost-Vlaanderen een webinar over het gratis statistics software programma van Google, genaamd Google Analytics.
Herbekijk de webinar.