Skip to main content
04-05-2022

Deze zomer vormt de Scheldevallei de bron voor STROOM, een nieuw en duurzaam festival rond klassieke muziek en zoveel meer. Van 23 juni tot en met 3 juli 2022 nodigen organisatoren Gent Festival en Rivierpark Scheldevallei een breed publiek uit om op muzikale ontdekkingstocht te gaan tijdens grote outdoor concerten, intieme muzikale belevenissen en duurzame discours.

Na deze 11-daagse stroomt het festival nog de hele zomer verder met wandelingen, fietstochten en activiteiten gekoppeld aan #herecomestheflood, het fotoproject van de Nederlandse kunstenaar Rem van den Bosch.

Speel in op STROOM met je onderneming

Gent Festival en Rivierpark Scheldevallei zetten met STROOM de hele regio sterker op de kaart en nodigen iedereen uit om de prachtige natuur, het mooie erfgoed en de vele gezellige logies en terrassen te ontdekken. Wil jij als ondernemer ook inspelen op dit evenement? Vermeld STROOM gerust op je eigen website en sociale media of bied een speciaal arrangement aan de dag van een concert.

Ontvang je graag een affiche of stapeltje brochures om klanten warm te maken voor een concert in combinatie met een bezoek aan jouw zaak? Stuur een email naar marjoke@rlsd.be met het gewenste aantal en je adres of jouw arrangementvoorstel.

Tickets & info

Programma, tickets en info op www.festivalstroom.be.