Skip to main content

Groeiend logiesaanbod Oost-Vlaanderen – in Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018

18-12-2017

Op 11 december verscheen de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018’┬ávol met gastvrije logeeradresjes in (Oost-)Vlaanderen.

We zijn trots op het grote aanbod Oost-Vlaamse logies: in het nieuwe logiesboek heeft men nu keuze uit maar liefst 84 logeeradressen! Dit betekent ongeveer 22% meer t.o.v. de editie 2017, waaronder ook splinternieuwe logeeradressen uit onze provincie.
Online is het aanbod nog groter, je kan het volledige en ruime aanbod bekijken op www.logereninvlaanderenvakantieland.be, waar er tot op heden meer dan 130 leuke logies in Oost-Vlaanderen te vinden zijn.

Het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018’ is verkrijgbaar in talrijke Diensten voor Toerisme. Je kan het ook online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

Leuke tip: ben je nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Schenk iemand een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque! Bestel de Vakantiecheque snel en veilig op www.devakantiecheque.be en print hem meteen.

Interesse om vanaf nu vermeld te worden op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland? Klik dan hier.