Skip to main content
01-11-2019

Green Key is een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven. Onder meer campings & kampeerverblijfparken, vakantieparken, hotels en gastenkamers, vakantiecentra, vakantiewoningen, jeugdlogies, attracties, restaurants en meetinglocaties kunnen het label aanvragen.

Goed voor de bezoekers, goed voor de uitbater

Met de Green Key belonen Toerisme Vlaanderen en GoodPlanet Belgium uitbaters van toeristische ondernemingen in Vlaanderen voor de inspanningen die ze leveren voor het leefmilieu. Het label biedt heel wat voordelen voor deelnemende bedrijven: niet alleen wordt de onderneming aantrekkelijk voor milieubewuste bezoekers, je kan ook flink wat geld besparen. Via de Green Key sluit je je aan bij een internationaal erkend ecolabel en krijg je begeleiding op maat van Toerisme Vlaanderen.

Een jaarlijkse onderscheiding

De Green Key wordt steeds uitgereikt voor één jaar. Uitbaters van toeristische ondernemingen moeten zich dus blijven inspannen voor het milieu. Een onafhankelijke jury beslist over de toekenning van de Green Key. Lees meer op www.green-key.be.

Neem deel aan de Groene Sleutel!

Geïnteresseerd om een Green Key te behalen voor je onderneming? GoodPlanet begeleidt je bij de deelnameprocedure.
Schrijf je vandaag nog in!
Het aanvraagdossier dient ingediend te zijn vóór 17 november 2019 om een Green Key te kunnen behalen voor 2020.

Meer uitleg over hoe dit dossier op te stellen en je aan te melden vind je via deze link.
Informeren kan het hele jaar door via mail: green-key@goodplanet.be.