Skip to main content
03-10-2020

Aankopen via de korte keten kende de voorbije maanden een sterke boost. De consument (her)ontdekte het lokaal en ambachtelijk lekkers. Op www.smaakmarkt.eu vind je de eerste digitale vakbeurs die lokale voeding centraal plaatst. Bijna honderd hoeve- en streekproducenten laten er foodprofessionals digitaal proeven van West- en Oost-Vlaanderen.

Editie 2019

Vorig jaar vond in Kortrijk Xpo de eerste B2B-Smaakmarkt plaats. Meer dan 100 lokale producenten, afkomstig uit West- en Oost-Vlaanderen, waren er fysiek aanwezig om hun producten voor te stellen aan talrijk geïnteresseerde chef-koks, food-professionals, grossisten, aankopers en eigenaars van een horeca-, delicatesse- of retailzaak.

In 2020 gaat de beurs virtueel

Om de smaken, geuren en vooral gepassioneerde verhalen die de B2B-Smaakmarkt typeren zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, werd een video’s gemaakt waarin de producenten zich kort voorstellen.
De video’s kunnen bekeken worden via www.smaakmarkt.eu. Er is een kaart op de website waarbij je kan kijken welke lokale producenten bij jou in de buurt gelegen zijn. Daarnaast kan je via de zoekbalk ook filteren op type product, provincie, postcode en woonplaats.