Skip to main content
06-07-2022

Het team sectorwerking van Toerisme Oost-Vlaanderen verwelkomt deze zomer drie nieuwe gezichten.

Anna Van Meir is sinds 20 juni de nieuwe MICE-deskundige, Ruben D’haeyere en Adeline Willems vervolledigen het team en staan in voor de sectorwerking en logies. Adeline is sinds begin juli aan de slag bij Toerisme Oost-Vlaanderen en Ruben vervolledigt het team in september.   

Anna heeft 10 jaar ervaring in eventplanning en organisatie en heeft doorheen haar carrière tal van expertise opgebouwd. De passie voor events is haar drive om Lowiz als locatiewizard verder uit te bouwen en de Oost-Vlaamse MICE-sector te versterken.

Adeline heeft zeven jaar ervaring als reporter en redactiecoördinator bij de toeristische vakbladen Travel Magazine en TravMagazine BeLux. Diploma’s journalistiek en toerisme vormen een mooie combinatie om het sectorteam te versterken.

Ruben D’haeyere is lector Engels bij de Hogeschool VIVES in Kortrijk en Brugge, en maakt het team sectorwerking in september compleet.

Stijn Vandeplas werkt niet langer als consulent sectorwerking, maar is nu coördinator fietsen & wandelen bij Toerisme Oost-Vlaanderen.

Meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen in geval van verdere vragen via sector@oost-vlaanderen.be.