Skip to main content
01-04-2022

Vlak voor de Paasvakantie viel de derde editie van Routen magazine in de bus bij 76.000 abonnees en toeristische diensten ontvangen nu ook hun voorraad.
Routen 3 kondigt het voorjaar en – hopelijk – een mooie zomer aan, zonder al te veel dwingende coronamaatregelen, en daar hebben we met zijn allen naar uitgekeken! In deze editie trekken we dan ook ‘samen de zomer in’.

Routen Magazine 3

De derde editie van Routen Magazine bestaat uit 74 pagina’s, die aandacht besteden aan de bruisende Oude Dokken in Gent, glampingtoerisme in de Leiestreek, boerderijtoerisme, citytrippen in Sint-Niklaas, ecologisch bewust genieten in de Zwalmstreek, meerdaags fietsen in de Vlaamse Ardennen en landschappelijk erfgoed ontdekken in het Meetjesland, Scheldeland en het Waasland.
Daar horen ook acht fiets- en wandelroutes bij, op uitscheurbare pagina’s. Bij die routekaartjes horen ook horeca- en logiestips voor onderweg. Zo maken we wandel- en fietstochten nog aangenamer voor jou!

Het magazine werd deze keer gedrukt op 85.000 exemplaren en het grootste deel daarvan valt gratis in de bus bij abonnees. De magazines worden ook verdeeld via onze diensten voor toerisme. Toeristische partners die nog geen magazines ontvingen, kunnen exemplaren bestellen zolang de voorraad strekt.

Populariteit van Routen Magazine

Uit onderzoek is gebleken dat het magazine een stimulans is voor lezers om Oost-Vlaanderen te ontdekken, wat natuurlijk heel interessant is voor de toeristische sector in de provincie. Zo wordt er veel gewandeld en gefietst, komen veel mensen onze dorpen en steden bezoeken, proeft men van de streekproducten en overnacht men ook in een van de logies aan de hand van de tips op de routekaartje.

Bestel nu Routen Magazine 3

Ontvang je als toeristische partner graag een aantal exemplaren? Bestel dan het gratis Routen magazine via onze webshop.
> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel het nieuwe Routen Magazine via onze webshop 

Routen Magazine online

Je kan het nieuwe Routen Magazine nu ook online bekijken via deze link (klik hier)!

Klik op onderstaande links om de vorige edities van het magazine te doorbladeren.
> Routen Magazine 1 (2020)
> Routen Magazine 2 (2021)