Skip to main content
25-08-2020

Nu meer dan ooit is het belangrijk om beroep te doen op professionals bij het organiseren van jouw meeting of event. Met hun expertise zorgen zij er voor dat jouw vergadering en event coronaproof kan doorgaan. Lowiz, sinds juni de nieuwe naam voor het meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen, geeft je 5 tips en 5 Oost-Vlaamse aanbieders om je professioneel te laten begeleiden.

De Oost-Vlaamse meeting- en eventsector toonde zich van zijn meest creatieve en veerkrachtige kant. Nieuwe concepten ontstaan en samenwerkingen worden aangesterkt. De sector zet alles in om klanten in een zo veilig mogelijk omgeving te ontvangen. Zin om plannen te maken met collega’s of partners? Aarzel dan niet om in dialoog te gaan met professionele meeting- en eventaanbieders. Nu meer dan ooit is het nuttig om op hen beroep te doen. Samen bekijken jullie of jouw event of meeting kan doorgaan.

Nog meer nieuws voor de MICE-sector

Op 28/8 brengen Lowiz en Eventnews vijf MICE-ondernemers samen op locatie voor een panelgesprek over nieuwe coronaproof concepten en samenwerkingen binnen de meeting- en eventsector. Het gesprek vormt de basis voor de inhoud van een artikel die in Experience Magazine gepubliceerd wordt eind september.
Met het artikel houden we Gent en Oost-Vlaanderen top of mind bij meetingplanners en trachten we bedrijven gerust te stellen dat er mogelijkheden zijn voor coronaproof vergaderen.
Een verslag van het gesprek en een link naar het artikel volgt in een latere sectornieuwsbrief.