Skip to main content
27-08-2021

Kamperen is hot! Het voorbije jaar ontdekte een bredere groep Vlamingen het buitenleven en het genieten van de natuur. Campings zijn hiervoor de geschikte logiesvorm. Vlaanderen biedt een breed en gevarieerd aanbod van campings en camperterreinen.
Om het Kamperen in Vlaanderen extra in de kijker te zetten is een unieke samenwerking opgezet tussen de kampeerorganisaties Recread vzw, Kempen Campings vzw en Pasar vzw, de Provinciale Toeristische Organisaties (Westtoer, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant) en Logeren in Vlaanderen vzw.

Kamperen heeft vele troeven
Kamperen heeft vele troeven en onderscheidt zich zowel qua beleving als logiesaanbod van andere sectoren. Beleving staat voorop: genieten, vrijheid, ruimte en natuur, duurzaam, sociale contacten, ongedwongen sfeer, …
En het aanbod in Vlaanderen is divers: gezellige mini-campings met enkele kampeerplaatsen, grotere campings met extra faciliteiten en ontspanningsmogelijkheden, praktische camperplaatsen op fijne locaties, …

Nieuwe campagne en samenwerking
De kampeerorganisaties Recread vzw, Kempen Campings vzw en Pasar vzw, de Provinciale Toeristische Organisaties (Westtoer, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant) en Logeren in Vlaanderen vzw bundelen hun krachten voor een specifieke campagne voor campings, camperterreinen en logies op een (kampeer)terrein!

Met duidelijke communicatie, visibiliteit en doelgerichte acties zal via deze samenwerking kamperen in Vlaanderen gepromoot worden als een unieke vorm van vakantie en beleving in eigen land.

Community
Méér dan 50 campings nemen deel aan de campagne Kamperen in Vlaanderen. Via www.kampereninvlaanderen.be kan het aanbod makkelijk geconsulteerd worden. En zullen inspirerende verhalen en tips gedeeld worden.
Via sociale media kanalen Facebook en Instagram kunnen trouwe en nieuwe liefhebbers van kamperen mekaar vlot vinden in een gezamenlijke community.

Meer info en deelnemen als campinguitbater
Via deze link krijg je meer info over de tarieven en deelnamevoorwaarden van Kamperen in Vlaanderen 2021-2023 of ga direct naar:

https://mijnlogies.logereninvlaanderen.be/nl/campagne-kamperen-vlaanderen-2021-2023

Aarzel niet om contact op te nemen via 016 28 60 35 of info@logereninvlaanderen.be bij vragen of om dit aanbod uitgebreider te bespreken.

Voor meer informatie over de campagne Logeren in Vlaanderen Vakantieland voor overige logiesvormen, kan je hier terecht.