Skip to main content
04-06-2021

Ken je Boeren & Buren al? Via hun website kan je rechtstreeks lokale producten bestellen uit je buurt. Het unieke? Je weet honderd procent zeker dat het korte keten producten zijn én de producent correct verloond wordt. Het aanbod? Bedenk het maar! Dit gaat van kraakverse seizoensgroenten en vlees, tot melk, kaas, een fris streekbiertje, bereide gerechten en zelfs shampoo! 

Na het online bestellen, haal je jouw bestelde producten één keer per week op in de buurt (er zijn zo’n 16 Buurderijen in Oost-Vlaanderen). Hier kan je ook vaak een praatje maken met de boeren zelf! Benieuwd naar een Buurderij in jouw buurt? Of wil jij een Buurderij opstarten? Ontdek het op boerenenburen.be.

Zomer Buurderij

Tijdens de zomer boeren de boeren gewoon verder. Maar de gemiddelde consument gaat dan op uitstap, op reis, of uiteten. Om de boeren ook tijdens de zomermaanden beter te kunnen ondersteunen bij het afzetten van hun producten, vatte Boeren & Buren daarom het idee aan om samen te werken met lokale ondernemers om een Zomer Buurderij op te zetten: een wekelijks ophaalpunt voor lokale producten op de terreinen van campings, B&B’s, beleefboerderijen, etc.

Heb je interesse om een Zomer Buurderij op te zetten? Neem dan contact met Micheline Vermeulen via micheline@boerenenburen.be.