Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zo maak je wervende online video’s | Webinar

17 april @ 19:00 - 21:00 CEST

Wat?

Op je smartphone heb je een hele filmstudio in je broekzak. Maar lukt het je ook om het volledige potentieel ervan te benutten? In deze online inspiratiesessie leer je hoe je meerdere camerabewegingen met elkaar combineert voor een mooi effect, hoe je naadloze camera-overgangen maakt en hoe je kan filmen vanuit originele perspectieven. Stuk voor stuk eenvoudige aanpassingen in de manier waarop je filmt, maar wel met een groot effect op het eindresultaat. Verder ontdek je ook 5 handige apps waarmee je het jezelf net iets gemakkelijker maakt om de mooiste video’s te maken. En wees gerust: dat kan ook met een heel krap of net met helemaal geen extra budget.

Voor wie?

Mensen actief in de toeristische sector: logiesuitbaters, uitbaters reca, toeristische ondernemers, attracties en musea.

Voorkennis?

Je hebt geen voorkennis nodig.

Waar en wanneer?

We organiseren het webinar via Zoom; je ontvangt enkele dagen vooraf de link. De sessie duurt 2 uur:
maandag 17 april van 19:00 tot 21:00

Inschrijven?

Deelnemen aan de webinar kost € 21 per persoon (incl btw en transactiekost). Je betaalt meteen online bij inschrijving. Ben je ambassadeur in 2023? Dan kun je gebruik maken van je persoonlijke, eenmalige code om deze webinar gratis te volgen.

Extra coaching

Heb je na de webinar nog vragen? Heb je nood aan feedback of persoonlijk advies op maat? De trainers van I Like Media staan voor je klaar. Je kan bij hen terecht voor online coaching aan 75 EUR per uur. De trainers kunnen ook ter plekke komen. Dan rekenen ze 300 EUR per dagdeel (+km-vergoeding aan 0,37EUR/km).

Contacteer I Like Media en boek je individuele coaching via info@ilikemedia.be.

Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden (klik hier).

SCHRIJF JE IN BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Vragen?

Mail naar sector@oost-vlaanderen.be of bel 09 267 70 50.

Gegevens

Datum:
17 april
Tijd:
19:00 - 21:00 CEST

Locatie

Online
Oost-Vlaanderen België
Bekijk de site van Locatie