Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop drempelvrij toerisme “Straffe Koffie, Sterke Stories” Meetjesland

31 mei @ 09:30 - 16:00 CEST

“Hoe kunnen we het Meetjesland meer drempelvrij maken voor personen met een beperkt budget?” Dat is de centrale vraag die we stellen tijdens de workshop “Straffe Koffie, Sterke Stories” die we samen met het netwerk Iedereen Verdient Vakantie organiseren dinsdag 31 mei 2022 in de jeugdherberg van Maldegem. Met dit initiatief willen we een start maken van het transitiepad ‘Iedereen welkom’ van het Toekomstplan Toerisme in het Meetjesland.

Wat is een straffe koffie?

Op vraag van een partner uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie wordt de hele vakantieketen samengebracht om te onderzoeken hoe het vraagstuk aangepakt kan worden. Iedereen zit rond de tafel en alles gebeurt in de vorm van een gemodereerd groepsoverleg en discussie.  Straffe Koffie, Sterke Stories is een rondetafelgesprek met vakantiegangers, vakantiemakers en sociale organisaties. Een Straffe Koffie draait altijd rond een vraag omtrent het mogelijk maken van vakantie.

Waar?

In Jeugdherberg Die Loyale, Gentse Steenweg 124 te Maldegem, komen we samen om aan de slag te gaan.

Het programma

09u30  Ontvangst
10u00  Start
12u30  Lunch
13u30  Rondleiding in Die Loyale
14u00  De toekomst van een drempelvrij Meetjesland vormgeven
16u00  Einde

Ben je geïnteresseerd om hieraan deel te nemen? Noteer de datum alvast in je agenda en schrijf hier in (klik hier).

Voor deze dag willen we een diverse groep samenstellen van toeristische ondernemers, personen van de overheid en uit mobiliteit. Ken je in je netwerk personen of organisaties die misschien hierover willen mee denken, nodig hen uit door dit bericht door te sturen. We kijken er naar uit om samen met je hierover na te denken.

Gegevens

Datum:
31 mei
Tijd:
09:30 - 16:00 CEST

Locatie

Jeugdherberg Die Loyale
Gentse Steenweg 124
Maldegem, Oost-Vlaanderen 9990 België
+ Google Maps