Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekverkenningen Waasland

13 september @ 10:00 - 15:00 CEST

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 13 september 2022 at 10:00

One event on 20 oktober 2022 at 10:00

Wil je de troeven van het Waasland promoten bij je gasten en bezoekers? Verken inspirerende locaties, helemaal in het DNA van de regio en geef je gasten of bezoekers insider tips.

Voor wie?

Ambassadeurs Waasland. Toeristische ondernemers van de steden en gemeentes van regio Waasland die ambassadeur willen worden.

Inhoud?

Verschillende modules streekverkenning laten je kennis maken met de troeven van het Waasland.

Fiets tussen de Wase bloesems in Sint-Gillis-Waas, ontdek de troeven van provinciaal domein Puyenbroeck en omgeving of verken de Verbeke Foundation en het Steengelaag.

Waar en wanneer?

Verken Waasland tijdens 1 of meerdere modules:

  • Donderdag 21 april: 13u30 – 17u: Fietstocht in bloesemend Sint-Gillis-Waas en Waasland met interessante stops onderweg. [Module afgelopen]
  • Dinsdag 13 september van 10u – 15u: Fietstocht in en rond Puyenbroeck en Wachtebeke, verken het aanbod van provinciaal domein Puyenbroeck en de ruimere omgeving. Lunch is inbegrepen. Start aan provinciaal domein Puyenbroeck, Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke. [Inschrijvingen afgelopen]
  • Donderdag 20 oktober van 10u – 16u: Ontdek de Verbeke Foundation en natuurgebied het Steengelaag in Stekene. Lunch is inbegrepen. Start aan Verbeke Foundation, Westakker 1, 9190 Stekene

De streekverkenningen zijn in kleine groepjes van max. 20 deelnemers en met eigen vervoer.

Inschrijven?

Deelname aan een streekverkenning is gratis. Je inschrijving kan je tot 7 dagen voor aanvang van de streekverkenning kosteloos annuleren. Bij late annulaties of onaangekondigde afwezigheid op een streekverkenning rekenen we een no show fee van 25 EUR aan (behalve bij overmacht of ziekte).

Plaatsen zijn beperkt! We willen aan zoveel mogelijk zaken de kans geven om deel te nemen. Daarom kan je met maximum twee personen per onderneming of organisatie inschrijven.

SCHRIJF IN

 

Wat is een ambassadeur?

Als ambassadeur werk je aan de professionalisering van de service en ben je het uithangbord van je toeristische regio. Je staat garant voor een gastvrij onthaal, geeft je gasten insider tips en versterkt het netwerk met andere toeristische ondernemers.

Toerisme Oost-Vlaanderen biedt praktijkgerichte workshops aan rond verschillende thema’s, en streekverkenningen in de regio. De workshops zoomen in op verschillende skills om je onderneming of zaak te versterken. De streekverkenningen dompelen je verder onder in de troeven van de regio. Ondertussen leer je je concullega’s beter kennen en is er ruimte voor netwerking.

Om je ambassadeurstitel te verdienen en te behouden volg je jaarlijks een workshop uit ons aanbod én minstens een module streekverkenning in je regio. In de loop van je ambassadeurschap neem je ook deel aan een workshop klantgerichtheid. Ambassadeurs weten namelijk hoe ze de gast centraal zetten en dit voor, tijdens en na het bezoek. In 2023 vind je deze workshops tussen het aanbod.

Wij geven je zaak extra zichtbaarheid als ambassadeur Waasland. Je maakt dan deel uit van een netwerk van ambassadeurs die bijblijven met de nieuwe toeristische ontwikkelingen in hun regio.

Meer info?

Mail naar sector@oost-vlaanderen.be of  bel 09/267 70 50

Gegevens

Datum:
13 september
Tijd:
10:00 - 15:00
CEST
Evenement Categorie:

Locatie

Museum Dr. Guislain
Jozef Guislainstraat 43B
Gent, Oost-Vlaanderen 9000 België
+ Google Maps
Site:
https://sector.tov.be/locatie/11788/