Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekverkenningen Waasland 2023

20 april @ 12:00 - 17:00 CEST

Wil je de troeven van het Waasland promoten bij je gasten en bezoekers? Verken inspirerende locaties, helemaal in het DNA van de regio en geef je gasten of bezoekers insider tips.

Voor wie?

Ambassadeurs Waasland. Toeristische ondernemers van de steden en gemeentes van regio Waasland die ambassadeur zijn of willen worden.
Opgelet: je inschrijving zal worden geweigerd indien je niet tot de regio Waasland behoort.

Inhoud?

Verschillende modules streekverkenning laten je kennismaken met de troeven van het Waasland.

Fiets met een gids rond Doel & bezoek het PolderMAS of ga op streekverkenning in Sint-Niklaas met een rondleiding in het stedelijk museum om vervolgens af te sluiten met een theedegustatie.

Waar en wanneer?

Verken Waasland tijdens 1 of meerdere modules:

  • Donderdag 16 maart van 12u00 – 17u00: Fietstocht met gids in Prosperdorp en Doel met interessante stops zoals het PolderMAS onderweg. Kosteloze fietsverhuur mogelijk. Lunch is inbegrepen. Afsluiten met drankje in Den Angeluus. Start aan Den Angeluus, St-Engelbertusstraat 22, 9130 Beveren.
  • Donderdag 20 april van 12u00 – 17u00: Rondleiding in het stedelijk museum van Sint-Niklaas en theedegustatie. Lunch is inbegrepen. Start aan Marcel, Regentieplein 1, 9100 Sint-Niklaas.

De streekverkenningen zijn in kleine groepjes van max. 20 deelnemers en met eigen vervoer (fiets of auto), tenzij anders aangegeven.

Inschrijven?

Deelname aan een streekverkenning is gratis. Je inschrijving kan je tot 7 dagen voor aanvang van de streekverkenning kosteloos annuleren. Bij latere annulaties of onaangekondigde afwezigheid op een streekverkenning rekenen we een onkost van € 25 aan per deelnemer. Meer informatie is te lezen in onze algemene voorwaarden.

Plaatsen zijn beperkt! We willen aan zoveel mogelijk zaken de kans geven om deel te nemen. Daarom kan je met maximum twee personen per onderneming of organisatie inschrijven.

SCHRIJF IN

 

Wat is een ambassadeur?

Als ambassadeur ben je het uithangbord van je toeristische regio. Je staat garant voor een gastvrij onthaal, geeft je gasten insider tips en versterkt het netwerk met andere toeristische ondernemers.

Toerisme Oost-Vlaanderen biedt naast de streekverkenningen ook praktijkgerichte workshops en inspirerende webinars aan rond verschillende thema’s. De workshops zoomen in op verschillende skills om je onderneming of zaak te versterken. De streekverkenningen dompelen je verder onder in de troeven van de regio. Ondertussen leer je je concullega’s beter kennen en is er ruimte voor netwerking.

Om je ambassadeurstitel te verdienen en te behouden volg je jaarlijks een module streekverkenning in je regio en een opleiding. In ruil krijg je een gratis workshop en een sticker met daarop je ambassadeurstitel. Wij geven je zaak bovendien extra zichtbaarheid als ambassadeur Waasland. Je maakt dan deel uit van een netwerk van ambassadeurs die bijblijven met de nieuwe toeristische ontwikkelingen in hun regio.

Meer info?

Bezoek onze pagina voor ambassadeurs of mail naar sector@oost-vlaanderen.be.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
12:00 - 17:00 CEST

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps
Bekijk de site van Locatie