Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekverkenningen Vlaamse Ardennen 2023

27 april @ 10:30 - 17:00 CEST

Wil je de troeven van de Vlaamse Ardennen promoten bij je gasten en bezoekers? Verken inspirerende locaties, helemaal in het DNA van de regio en geef je gasten of bezoekers insider tips.

Voor wie?

Ambassadeurs Vlaamse Ardennen. Toeristische ondernemers van de steden en gemeentes van regio Vlaamse Ardennen die ambassadeur zijn of willen worden.
Opgelet: je inschrijving zal worden geweigerd indien je niet tot de regio Vlaamse Ardennen behoort.

Inhoud?

Verschillende modules streekverkenning laten je kennismaken met de troeven van het Vlaamse Ardennen.

Breng een bezoek aan Huis Beaucarne en erfgoedsite Ename of ontdek het Protestants Museum Horebeke gevolgd door een rondleiding in en rond Boembeke Molen en de Zwalmvallei.

Waar en wanneer?

Verken de Vlaamse Ardennen tijdens 1 of meerdere modules:

  • Donderdag 09 maart van 11u00 – 16u45: Bezoek aan Huis Beaucarne en erfgoedsite Ename. Lunch is inbegrepen. Afsluiten met drankje in Huis Beaucarne. Start aan Huis Beaucarne, Beaucarnestraat 9, 9700 Oudenaarde.
  • Donderdag 27 april van 10u30 – 17u00: Bezoek aan het Protestants Museum Horebeke en rondleiding in Boembeke Molen. Lunch (in ‘t Hol van Pluto) is inbegrepen. Afsluiten met drankje in Boembeke Molen. Start aan Protestants Museum Horebeke, Abraham Hansstraat 3, 9667 Horebeke.

De streekverkenningen zijn in kleine groepjes van max. 20 deelnemers en met eigen vervoer (fiets of auto), tenzij anders aangegeven.

Inschrijven?

Deelname aan een streekverkenning is gratis. Je inschrijving kan je tot 7 dagen voor aanvang van de streekverkenning kosteloos annuleren. Bij latere annulaties of onaangekondigde afwezigheid op een streekverkenning rekenen we een onkost van € 25 aan per deelnemer. Meer informatie is te lezen in onze algemene voorwaarden.

Plaatsen zijn beperkt! We willen aan zoveel mogelijk zaken de kans geven om deel te nemen. Daarom kan je met maximum twee personen per onderneming of organisatie inschrijven.

SCHRIJF IN

 

Wat is een ambassadeur?

Als ambassadeur ben je het uithangbord van je toeristische regio. Je staat garant voor een gastvrij onthaal, geeft je gasten insider tips en versterkt het netwerk met andere toeristische ondernemers.

Toerisme Oost-Vlaanderen biedt naast de streekverkenningen ook praktijkgerichte workshops en inspirerende webinars aan rond verschillende thema’s. De workshops zoomen in op verschillende skills om je onderneming of zaak te versterken. De streekverkenningen dompelen je verder onder in de troeven van de regio. Ondertussen leer je je concullega’s beter kennen en is er ruimte voor netwerking.

Om je ambassadeurstitel te verdienen en te behouden volg je jaarlijks een module streekverkenning in je regio en een opleiding. In ruil krijg je een gratis workshop en een sticker met daarop je ambassadeurstitel. Wij geven je zaak bovendien extra zichtbaarheid als ambassadeur Vlaamse Ardennen. Je maakt dan deel uit van een netwerk van ambassadeurs die bijblijven met de nieuwe toeristische ontwikkelingen in hun regio.

Meer info?

Bezoek onze pagina voor ambassadeurs of mail naar sector@oost-vlaanderen.be.

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
10:30 - 17:00 CEST

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps
Bekijk de site van Locatie