Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekverkenningen Scheldeland 2023

25 april @ 11:45 - 17:30 CEST

Wil je de troeven van het Scheldeland promoten bij je gasten en bezoekers? Verken inspirerende locaties, helemaal in het DNA van de regio en geef je gasten of bezoekers insider tips.

Voor wie?

Ambassadeurs Scheldeland. Toeristische ondernemers van de steden en gemeentes van regio Scheldeland die ambassadeur zijn of willen worden.
Opgelet: je inschrijving zal worden geweigerd indien je niet tot de regio Scheldeland behoort.

Inhoud?

Verschillende modules streekverkenning laten je kennismaken met de troeven van het Scheldeland.

Ontdek de geheimen van carnaval tijdens een wandeling in centrum Aalst en ontdek het Kravaalbos. Afsluiten doen we met een bezoek aan Café Stinne. Of ga mee op verkenning naar de oude stoomtreinen van Baasrode, gevolgd door een gegidste rondleiding in Vlassenbroek om af te sluiten met een drankje in ‘t Ateljeeken.

Waar en wanneer?

Verken Scheldeland tijdens 1 of meerdere modules:

  • Dinsdag 21 maart van 10u00 – 17u30: Wandeling in centrum Aalst en rondleiding met gids in het Kravaalbos. Lunch is inbegrepen. Afsluiten met drankje in Café Stinne. Start aan Parking Hopmarkt, Hopmarkt 52, 9300 Aalst.
  • Dinsdag 25 april van 11u45 – 17u30: Ontdekking van oude stoomtreinen in Baasrode en rondleiding met gids in Vlassenbroek. Lunch is inbegrepen. Afsluiten in ‘t Ateljeeken met drankje. Start aan De Kring, Sint-Ursmarusstraat 125, 9200 Dendermonde.

De streekverkenningen zijn in kleine groepjes van max. 20 deelnemers en met eigen vervoer (fiets of auto), tenzij anders aangegeven.

Inschrijven?

Deelname aan een streekverkenning is gratis. Je inschrijving kan je tot 7 dagen voor aanvang van de streekverkenning kosteloos annuleren. Bij latere annulaties of onaangekondigde afwezigheid op een streekverkenning rekenen we een onkost van € 25 aan per deelnemer. Meer informatie is te lezen in onze algemene voorwaarden.

Plaatsen zijn beperkt! We willen aan zoveel mogelijk zaken de kans geven om deel te nemen. Daarom kan je met maximum twee personen per onderneming of organisatie inschrijven.

SCHRIJF IN

 

Wat is een ambassadeur?

Als ambassadeur ben je het uithangbord van je toeristische regio. Je staat garant voor een gastvrij onthaal, geeft je gasten insider tips en versterkt het netwerk met andere toeristische ondernemers.

Toerisme Oost-Vlaanderen biedt naast de streekverkenningen ook praktijkgerichte workshops en inspirerende webinars aan rond verschillende thema’s. De workshops zoomen in op verschillende skills om je onderneming of zaak te versterken. De streekverkenningen dompelen je verder onder in de troeven van de regio. Ondertussen leer je je concullega’s beter kennen en is er ruimte voor netwerking.

Om je ambassadeurstitel te verdienen en te behouden volg je jaarlijks een module streekverkenning in je regio en een opleiding. In ruil krijg je een gratis workshop en een sticker met daarop je ambassadeurstitel. Wij geven je zaak bovendien extra zichtbaarheid als ambassadeur Scheldeland. Je maakt dan deel uit van een netwerk van ambassadeurs die bijblijven met de nieuwe toeristische ontwikkelingen in hun regio.

Meer info?

Bezoek onze pagina voor ambassadeurs of mail naar sector@oost-vlaanderen.be.

Gegevens

Datum:
25 april
Tijd:
11:45 - 17:30 CEST

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps
Bekijk de site van Locatie