Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekverkenningen ‘Ontdek de Dendervallei’

4 oktober @ 09:30 - 16:30 CEST

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 23 september 2021 at 09:30

One event on 4 oktober 2021 at 09:30

Toerisme Oost-Vlaanderen en de partners van de Beleefbare Dendervallei nodigen de toeristische spelers uit om van dichtbij kennis te maken met de troeven van de Dendervallei. Beleef zelf inspirerende locaties van Lessines tot Dendermonde en geef je gasten of bezoekers insider tips. Want de Dendervallei moet je spotten!

Voor wie?

Toeristische spelers van de steden en gemeentes van Ath, Lessines, Chièvres, Beloeil, Bernissart, Enghien, Roosdaal, Liedekerke en Affligem.

Inhoud?

Verschillende modules streekverkenning laten je kennis maken met de troeven van de Dendervallei.

Beleef de Dender van op de fiets van Geraardsbergen naar Lessines in Wallonie Picarde en kom meer te weten over interessante stops onderweg. Bewonder het eeuwenoude Unesco erfgoed van de stad Dendermonde en ervaar de groene Beneden-Dendervallei vanuit Wieze. Of ontdek de creatieve en hippe plekken in Aalst en beleef zelf het avontuurlijk aanbod op en naast de Dender van The Outsider Aalst.

Waar en wanneer?

Verken de Dendervallei tijdens 1 of meerdere modules:

  • Dinsdag 14 september van 9u30 tot 16u30: fietstocht* naar Lessines langs Dendernatuur met stops onderweg, start in Het Bruggenhuis, Majoor Van Lierdelaan 50, 9500 Geraardsbergen
  • Donderdag 23 september van 9u30 tot 16u30: erfgoedwandeling in Dendermonde en wandeling in de Beneden-Dendervallei in Wieze, start bij Bar d’O, Grote Markt 30, 9200 Dendermonde
  • VOLZET (schrijf je in op de wachtlijst) Maandag 4 oktober van 9u30 tot 17u: stadswandeling in trendy Aalst en proeven van het avontuurlijk aanbod (reuzekano, laserbattle) op en naast de Dender van The Outsider Aalst, start in Utopiacafé, Utopia 1, 9300 Aalst.

De streekverkenningen zijn in kleine groepjes, inclusief lunch en met eigen vervoer.

*14/9: fietstocht: we voorzien elektrische en gewone fietsen, geef bij je inschrijving aan als je met je eigen fiets komt. De tocht is ongeveer 30 km lang.

Inschrijven?

Schrijf in voor 7 september 2021. Deelname is gratis. Je kan je inschrijving tot 7 september kosteloos annuleren. Bij late annulaties of afwezigheid op een workshop rekenen we een no show fee van 25 EUR aan (behalve bij overmacht of ziekte). Kan je onverwacht toch niet aanwezig zijn, breng ons vooraf op de hoogte via elisa.de.puysseleyr@oost-vlaanderen.be. Dan kan iemand anders je plaats innemen.

Plaatsen zijn beperkt! We willen aan zoveel mogelijk zaken de kans geven om deel te nemen. Daarom kan je met maximum twee personen per onderneming of organisatie inschrijven.

SCHRIJF IN

Wat met corona?

We laten de sessie op een veilige manier verlopen en zorgen voor voldoende ventilatie, afstand tussen de deelnemers, alcoholgel én gezond verstand.

Meer info?

Vragen over de Beleefbare Dendervallei: mail naar François-Xavier Allard via francois_xavier.allard@hainaut.be of Marilou Dubois, marilou.dubois@scheldeland.be.

Vragen over het programma: mail naar Elisa De Puysseleyr, coördinator onthaal via elisa.de.puysseleyr@oost-vlaanderen.be

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
09:30 - 16:30
CEST
Evenement Categorie:

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps