Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Streekverkenningen ‘Ontdek de Dendervallei’

14 september @ 09:30 - 16:30 CEST

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 23 september 2021 at 09:30

One event on 4 oktober 2021 at 09:30

Toerisme Oost-Vlaanderen en de partners van de Beleefbare Dendervallei nodigen de toeristische spelers uit om van dichtbij kennis te maken met de troeven van de Dendervallei. Beleef zelf inspirerende locaties van Lessines tot Dendermonde en geef je gasten of bezoekers insider tips. Want de Dendervallei moet je spotten!

Voor wie?

Toeristische spelers van de steden en gemeentes van Ath, Lessines, Chièvres, Beloeil, Bernissart, Enghien, Roosdaal, Liedekerke en Affligem.

Inhoud?

Verschillende modules streekverkenning laten je kennis maken met de troeven van de Dendervallei.

Beleef de Dender van op de fiets van Geraardsbergen naar Lessines in Wallonie Picarde en kom meer te weten over interessante stops onderweg. Bewonder het eeuwenoude Unesco erfgoed van de stad Dendermonde en ervaar de groene Beneden-Dendervallei vanuit Wieze. Of ontdek de creatieve en hippe plekken in Aalst en beleef zelf het avontuurlijk aanbod op en naast de Dender van The Outsider Aalst.

Waar en wanneer?

Verken de Dendervallei tijdens 1 of meerdere modules:

  • Dinsdag 14 september van 9u30 tot 16u30: fietstocht naar Lessines met stops onderweg, vertrek in Geraardsbergen
  • Donderdag 23 september van 9u30 tot 16u30: erfgoedwandeling in Dendermonde en wandeling in de Beneden-Dendervallei in Wieze
  • Maandag 4 oktober van 9u30 tot 16u: stadswandeling in trendy Aalst en proeven van het avontuurlijk aanbod op en naast de Dender van The Outsider Aalst.

De streekverkenningen zijn in kleine groepjes, inclusief lunch en met eigen vervoer.

Inschrijven?

Alle details en de inschrijflink volgen eind augustus.

Wat met corona?

We laten de sessie op een veilige manier verlopen en zorgen voor voldoende ventilatie, afstand tussen de deelnemers, alcoholgel én gezond verstand.

Meer info?

Vragen over de Beleefbare Dendervallei: mail naar François-Xavier Allard via francois_xavier.allard@hainaut.be of Marilou Dubois, marilou.dubois@scheldeland.be.

Vragen over het programma: mail naar Elisa De Puysseleyr, coördinator onthaal via elisa.de.puysseleyr@oost-vlaanderen.be

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
09:30 - 16:30
CEST
Evenement Categorie:

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps