Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekverkenningen Meetjesland

29 september @ 13:30 - 17:00 CEST

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 18 oktober 2022 at 13:30

One event on 7 november 2022 at 12:00

Wil je de troeven van het Meetjesland promoten bij je gasten en bezoekers? Verken inspirerende locaties, helemaal in het DNA van de regio en geef je gasten of bezoekers insider tips.

Voor wie?

Ambassadeurs Meetjesland. Toeristische ondernemers van de steden en gemeentes van regio Meetjesland die ambassadeur willen worden.

Inhoud?

Verschillende modules streekverkenning laten je kennis maken met de troeven van regio Meetjesland.

Verken verschillende plekjes in Aalter met de fiets tot Bellem. Ontdek de magie van de Lieve of laat je verrassen door de Lembeekse bossen.

Waar en wanneer?

Verken het Meetjesland tijdens 1 of meerdere modules:

  • Donderdag 29 september van 13u30 tot 17u: fietstocht langs de Lieve met interessante stops onderweg, start in Waarschoot.
  • Dinsdag 18 oktober van 13u30 tot 16u30: fietstocht Aalter – Bellem met interessante stops onderweg, start in ArtA’A, Stationsplein 25, 9880 Aalter.
  • Maandag 7 november: van 12u tot 16u30: we verkennen de Lembeekse bossen, start in De Boshoeve, Ledestraat 64, 9971 Lembeke. Lunch is inbegrepen.

De streekverkenningen zijn in kleine groepjes van max. 20 deelnemers en met eigen vervoer.

Inschrijven?

Deelname aan een streekverkenning is gratis. Je inschrijving kan je tot 7 dagen voor aanvang van de streekverkenning kosteloos annuleren. Bij late annulaties of onaangekondigde afwezigheid op een streekverkenning rekenen we een no show fee van 25 EUR aan (behalve bij overmacht of ziekte).

Plaatsen zijn beperkt! We willen aan zoveel mogelijk zaken de kans geven om deel te nemen. Daarom kan je met maximum twee personen per onderneming of organisatie inschrijven.

SCHRIJF IN

 

Wat is een ambassadeur?

Als ambassadeur werk je aan de professionalisering van de service en ben je het uithangbord van je toeristische regio. Je staat garant voor een gastvrij onthaal, geeft je gasten insider tips en versterkt het netwerk met andere toeristische ondernemers.

Toerisme Oost-Vlaanderen biedt praktijkgerichte workshops aan rond verschillende thema’s, en streekverkenningen in de regio. De workshops zoomen in op verschillende skills om je onderneming of zaak te versterken. De streekverkenningen dompelen je verder onder in de troeven van de regio. Ondertussen leer je je concullega’s beter kennen en is er ruimte voor netwerking.

Om je ambassadeurstitel te verdienen en te behouden volg je jaarlijks een workshop uit ons aanbod én minstens een module streekverkenning in je regio. In de loop van je ambassadeurschap neem je ook deel aan een workshop klantgerichtheid. Ambassadeurs weten namelijk hoe ze de gast centraal zetten en dit voor, tijdens en na het bezoek. In 2023 vind je deze workshops tussen het aanbod.

Wij geven je zaak extra zichtbaarheid als ambassadeur Meetjesland. Je maakt dan deel uit van een netwerk van ambassadeurs die bijblijven met de nieuwe toeristische ontwikkelingen in hun regio.

Meer info?

Mail naar sector@oost-vlaanderen.be of  bel 09/267 70 50

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
13:30 - 17:00
CEST
Evenement Categorie:

Locatie

Museum Dr. Guislain
Jozef Guislainstraat 43B
Gent, Oost-Vlaanderen 9000 België
Site:
https://sector.tov.be/locatie/11788/