Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarswebinar Logeren in Vlaanderen

28 januari 2021 @ 20:00 - 22:00 CET

Gratis
Wat?

Om 2021 vol vernieuwde energie te starten, organiseert Logeren in Vlaanderen op donderdag 28 januari om 20 uur een online Nieuwjaarswebinar met als thema: ‘Boost je veerkracht’.
Het afgelopen jaar heeft ervoor gezorgd dat onze hoeveelheid stress soms groter was dan onze draagkracht. De onzekerheid over het al dan niet ontvangen van gasten, de onzekerheid over onze gezondheid en die van onze naasten, de financiële druk, … maakt dat onze veerkracht op de proef werd gesteld.
Tijdens dit exclusief webinar helpt expert Mieke Mievis je met concrete tips op weg om 2021 veerkrachtiger te starten en komen we te weten hoe jij en je collega’s de afgelopen periode omgingen met deze stress en onzekerheid.

Wanneer?

Donderdag 28 januari om 20 uur

Voor wie?

Deze nieuwjaarswebinar is voor logiesuitbaters die adverteren bij Logeren in Vlaanderen Vakantieland, zie www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/adverteren .

Inschrijven?

Adverteerders van Logeren in Vlaanderen Vakantieland hebben een uitnodiging gekregen. Inschrijven kan via deze uitnodiging. Heb je echter geen uitnodiging gekregen als adverteerder? Neem dan contact met Evelien Aertssen, evelien.aertssen@logereninvlaanderen.be of 016/28.60.37.

Gegevens

Datum:
28 januari 2021
Tijd:
20:00 - 22:00 CET
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Oost-Vlaanderen België

Organisator

Logeren in Vlaanderen