Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkmoment voor organisaties met gidsenwerking 2020

8 december 2020 @ 13:30 - 17:00 CET

Gratis

Toerisme Vlaanderen organiseert elk jaar een netwerkmoment voor organisaties met gidsenwerking. In 2020 hebben we het over de passie die we delen voor erfgoedplekken en andere toeristische plekken.

Of je als organisatie met gidsenwerking nu een passie hebt voor het erfgoed op de plek waar je actief bent, het authentieke karakter van het landschap wil delen met bezoekers of anderen wil inspireren met lokale verhalen en tradities: jouw passie voor plek, gemeenschap en toerisme is wat je drijft.

Je bent ongetwijfeld niet de enige met passie voor die plek. In deze moeilijke tijden voor het toerisme, is het meer dan ooit nodig om als een gemeenschap van gepassioneerde plekdelers samen te werken. Want zoals het spreekwoord zegt “Samen sta je sterk!”

Tijdens het netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking van 2020 kan je in enkele hands-on workshops diepgaand uitpuren wat jouw identiteit precies is en welk deel van het verhaal van de plek je met jouw organisatie schrijft. Daarnaast gaan we samen op zoek naar manieren om van elkaar te leren en om samen te werken aan datzelfde, gemeenschappelijk doel, namelijk het delen van passie voor de plek en het bouwen aan de toekomst ervan. Tenslotte kijken we heel actiegericht wat jij al meteen kan doen om deze gemeenschap te versterken.

Praktische informatie
  • Uur: van 13u30 tot 17u
  • Begeleiding: Propellor
  • Doelpubliek: verantwoordelijken van organisaties met gidsenwerking
  • Prijs:  gratis 
  • Corona-proof event: Dit netwerkevent zal op een veilige manier plaatsvinden namelijk volledig online.
ONTDEK HET PROGRAMMA EN SCHRIJF JE IN

Inschrijven kan tot en met 30 november 2020.

 

Gegevens

Datum:
8 december 2020
Tijd:
13:30 - 17:00 CET
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://kwaliteit.toerismevlaanderen.be/gidsenwerking/netwerkevent-gemeenschap-van-plekdelers

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps