Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkmoment B(l)oeiend Oost-Vlaanderen

22 november 2016 @ 10:15 - 14:00 CET

Wat?

Toerisme Oost-Vlaanderen, het ProefCentrum voor Sierteelt en Toerisme Wetteren werken samen aan het project B(l)oeiend Oost-Vlaanderen. Hiermee willen we de Oost-Vlaamse sierteeltsector versterken door toeristisch-recreatieve productontwikkeling en promotie van sierteeltproducten. Bedoeling is in het voorjaar van 2017 onze actie te lanceren naar het brede publiek.

Toerisme Oost-Vlaanderen geeft tijdens een netwerkmoment een stand van zaken over het project en een toelichting over hoe wij het toeristisch sierteelt aanbod gaan promoten. De deelnemers krijgen de kans om ook hun eigen (toeristische) werking voor te stellen.

Voor wie?

Siertelers en andere actoren die binnen dit thema een toeristisch aanbod hebben en die in het projectgebied gelegen zijn. Het gaat om de gemeenten Destelbergen, Laarne, Melle, Merelbeke, Wetteren, Wichelen in Scheldeland en de gemeenten Lochristi, Lokeren, Moerbeke, Wachtebeke in Waasland.

Programma

  • 10u15: Onthaal in het LoS – Lochristi Sierteeltmuseum.
  • 10u45: Toerisme Oost-Vlaanderen licht het project B(l)oeiend Oost-Vlaanderen toe en vertelt meer over hoe het toeristisch aanbod zal gepromoot worden. Ook de aanwezigen stellen heel kort hun eigen toeristische werking voor.
  • 12u00: Broodjeslunch.
  • 12u45: Rondleiding in het LoS – Lochristi Sierteeltmuseum.

Inschrijven

Is niet meer mogelijk.

Meer info

> Over het project

Banner Promotoren EN Platteland Plus

Gegevens

Datum:
22 november 2016
Tijd:
10:15 - 14:00 CET
Evenement Categorie:

Locatie

LoS – Lochristi Sierteeltmuseum
Zaffelare-Dorp 83
Lochristi, Oost-Vlaanderen 9080 België
+ Google Maps
Site:
http://www.sierteeltmuseum-los.be/contact.html