Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Infomarkt ‘Hoe zet jij in op de toekomst? Land- en tuinbouw in zijn vele facetten’

16 juni @ 09:30 - 17:00 CEST

Plan alvast in je agenda om deel te nemen aan de Infomarkt ‘Hoe zet jij in op de toekomst? Land- en tuinbouw in zijn vele facetten’, een organisatie van de Provincie Oost-Vlaanderen samen met Boerenbond, ABS, Landelijke Gilden en Rodeland. Ook Toerisme Oost-Vlaanderen zal op de infostandenmarkt aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden m.b.t. hoevetoerisme (meer info: zie www.toerismeboeren.be – klik hier).

De infomarkt vindt plaats in Melle en werd uitgesteld naar donderdag 16 juni 2022! (wegens corona omstandigheden gekozen voor uitstel ipv digitale versie)

Wij hopen het programma te kunnen behouden. Momenteel bevragen we de sprekers of zij beschikbaar zijn op 16 juni.

Van zodra het programma is afgeklopt is inschrijven opnieuw mogelijk en nodig. Je zal hiervoor een uitnodiging ontvangen met het geactualiseerd programma en de bijhorende inschrijflink.

Onderstaand vind je meer info en het voorlopige programma van de infomarkt, met interessante standen en boeiende sprekers en getuigenissen.

De infomarkt kort uitgelegd

Steeds vaker kiezen land- en tuinbouwers voor inkomens- en activiteitenverbreding op hun bedrijf. Het gaat niet enkel over de verkoop van hoeveproducten of het aanbieden van zorg en educatie. Ook agrarisch natuurbeheer en klimaatmaatregelen zorgen voor een bijkomend inkomen of een onkostenbesparing op termijn.
Overweeg jij ook bijkomende economische activiteiten op je land- of tuinbouwbedrijf? Twijfel je over welke deelactiviteiten het best bij jouw bedrijf passen of wie je beoogde klanten zijn? Is een andere teelt een optie? Of biedt vakantie in eigen land perspectieven? Erken je de nood van het klimaatgezond maken van de bedrijfsvoering maar hoe doe je dat en wat met de kosten? Laat je inspireren door de getuigenissen van landbouwers, die zich ontpopten tot multifunctionele agrarische ondernemers.
Heb je een specifieke vraag zoals over verbreding naar toerisme? Bezoek ons, Toerisme Oost-Vlaanderen, op de infostandenmarkt, wij geven je graag uitleg om toeristisch logiesondernemer te worden (hoevetoerisme).

Programma onder voorbehoud (voor het gedetailleerd programma: klik hier)

Wanneer?

Dinsdag 1 februari 2022 => Uitgesteld naar donderdag 16 juni 2022! (wegens corona omstandigheden gekozen voor uitstel ipv digitale versie)

Wij hopen het programma te kunnen behouden. Momenteel bevragen we de sprekers of zij beschikbaar zijn op 16 juni.

Van zodra het programma is afgeklopt is inschrijven opnieuw mogelijk en nodig. Je zal hiervoor een uitnodiging ontvangen met het geactualiseerd programma en de bijhorende inschrijflink.

Waar?

ILVO Plant 39, Caritasstraat 39 te 9090 Melle (ruime parking).

Inschrijven         

Deelnemen is gratis, inschrijven is nodig en zal bekend gemaakt worden asap via www.oost-vlaanderen.be/infomarkt-landbouwverbreding

Meer info

www.oost-vlaanderen.be/infomarkt-landbouwverbreding
landbouw@oost-vlaanderen.be of telefonisch 09 267 86 79

De dan geldende coronamaatregelen worden toegepast.

 

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
09:30 - 17:00 CEST
Evenement Categorie:

Locatie

ILVO Melle
caritasstraat 39
Melle, Oost-Vlaanderen 9090 België
+ Google Maps

Organisator

Provincie Oost-Vlaanderen – Dienst Landbouw
Telefoon:
09 267 86 79
E-mail:
weekvandekorteketen@oost-vlaanderen.be