Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmen en monteren met je smartphone | Workshop

25 mei @ 10:00 - 18:30 CEST

Wat?

Vandaag kan je op een eenvoudige manier je smartphone omtoveren tot een film- en montagetoestel.
In deze praktische opleiding leer je hoe je met je smartphone professionele opnames maakt. Je leert wat snijbeelden en 3-sequenties zijn en hoe je een scene goed in beeld brengt. Je maakt tijdens de dag je eigen beelden. Daarna monteer je ze zelf aan elkaar tot een wervend videoverhaal. Je krijgt alle
instrumenten aangereikt om als mobiele reporter leuke videoverhalen te vertellen. Met die kennis ga je aan de slag in jouw zaak. En enige tijd later later kun je je video’s voorleggen aan trainer Jade Yorks om persoonlijke feedback te krijgen in een online 1-op-1 sessie van een half uurtje.

De workshop is interactief en hands-on. Je gaat tijdens de workshop aan de slag met je smartphone en leert al doende. Je brengt je smartphone mét opgeladen batterij mee naar de workshop.

Voor wie?

Mensen actief in de toeristische sector: logiesuitbaters, uitbaters reca, toeristische ondernemers, attracties en musea.

Voorkennis?

Je kunt vlot met de smartphone werken. Verbinden met het internet, apps installeren en eenvoudig werken met de camera-app kun je al.

Waar en wanneer?

De workshop vindt plaats in Villa Anamma (Gustaaf Carelshof 35, 9040 Gent); je ontvangt enkele dagen vooraf nog eens de praktische informatie. De sessie duurt 3 uur:
donderdag 25 mei van 13:30 tot 16:30

Eén à twee weken na de workshop krijg je de kans om persoonlijke feedback te krijgen van de trainer in een online 1-op-1 sessie van een half uurtje. Daarvoor zul je een tijdslot kunnen kiezen op een bepaalde dag:
– donderdag 8 juni

Inschrijven?

Deelnemen aan de workshop met inbegrepen 1-op-1-sessie nadien kost € 55 per persoon (incl btw en transactiekost). Je betaalt meteen online bij inschrijving. Ben je ambassadeur in 2023? Dan kun je gebruik maken van je persoonlijke, eenmalige code om deze workshop gratis te volgen.

Extra coaching

Heb je na de workshop en de inbegrepen 1-op-1-sessie nog vragen? Heb je nood aan bijkomende feedback of persoonlijk advies op maat? De trainers van I Like Media staan voor je klaar. Je kan bij hen terecht voor extra online coaching aan 75 EUR per uur. De trainers kunnen ook ter plekke komen. Dan rekenen ze 300 EUR per dagdeel (+km-vergoeding aan 0,37EUR/km).

Contacteer I Like Media en boek je individuele coaching via info@ilikemedia.be.

Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden (klik hier).

SCHRIJF JE IN BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Vragen?

Mail naar sector@oost-vlaanderen.be of bel 09 267 70 50.

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
10:00 - 18:30 CEST

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps
Bekijk de site van Locatie