Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Betere foto’s maken met je smartphone | Workshop

23 maart @ 13:30 - 16:30 CET

Wat?

Visueel communiceren is een must in een wereld waarin mensen scrollen door newsfeeds en swipen doorheen stories. Goede beelden zijn dus essentieel. En daar hoef je tegenwoordig niet noodzakelijk nog een dure reflex-camera voor in huis hebben. In deze interactieve opleiding leer je hoe je met je smartphone gemakkelijk knappe foto’s maakt en bewerkt zodat je ze meteen kunt delen op je online kanalen. Met deze kennis ga je aan de slag om foto’s te nemen in functie van je website of sociale media. Een week later kun je je foto’s voorleggen aan trainer Veerle Van Aken om persoonlijke feedback te krijgen in een online 1-op-1 sessie van een half uurtje.

De workshop is interactief en hands-on. Je gaat tijdens de workshop aan de slag met je smartphone en leert al doende. Je brengt je smartphone mét opgeladen batterij mee naar de workshop.

Voor wie?

Mensen actief in de toeristische sector: logiesuitbaters, uitbaters reca, toeristische ondernemers, attracties en musea.

Voorkennis?

Je kunt vlot met de smartphone werken. Verbinden met het internet, apps installeren en eenvoudig werken met de camera-app kun je al.

Waar en wanneer?

De workshop vindt plaats in Villa Anamma (Gustaaf Carelshof 35, 9040 Gent); je ontvangt enkele dagen vooraf nog eens de praktische informatie. De sessie duurt 3 uur:
donderdag 23 maart van 13:30 tot 16:30

Eén à twee weken na de workshop krijg je de kans om persoonlijke feedback te krijgen van de trainer in een online 1-op-1 sessie van een half uurtje. Daarvoor zul je een tijdslot kunnen kiezen op een bepaalde dag:
– woensdag 29 maart

Inschrijven?

Deelnemen aan de workshop met inbegrepen 1-op-1-sessie nadien kost € 55 per persoon (incl btw en transactiekost). Je betaalt meteen online bij inschrijving. Ben je ambassadeur in 2023? Dan kun je gebruik maken van je persoonlijke, eenmalige code om deze workshop gratis te volgen.

Extra coaching

Heb je na de workshop en de inbegrepen 1-op-1-sessie nog vragen? Heb je nood aan bijkomende feedback of persoonlijk advies op maat? De trainers van I Like Media staan voor je klaar. Je kan bij hen terecht voor extra online coaching aan 75 EUR per uur. De trainers kunnen ook ter plekke komen. Dan rekenen ze 300 EUR per dagdeel (+km-vergoeding aan 0,37EUR/km).

Contacteer I Like Media en boek je individuele coaching via info@ilikemedia.be.

Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden (klik hier).

SCHRIJF JE IN BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Vragen?

Mail naar sector@oost-vlaanderen.be of bel 09 267 70 50.

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
13:30 - 16:30 CET

Locatie

Oost-Vlaanderen België + Google Maps
Site:
https://sector.tov.be/locatie/11864/