Opleidingen

Zin om je vaardigheden te versterken? In 2023 bieden we opnieuw een reeks van hands-on, interactieve workshops waarbij je al doende leert. Daarnaast voorzien we dit jaar ook enkele inspirerende webinars, die je gemakkelijk van thuis uit kunt volgen. Nieuwsbrieven met Mailchimp, klantentevredenheid of adverteren via Facebook? Het zijn maar enkele van de geplande thema’s.

We pakken niet uit alleen uit met een on- en offline aanbod, maar organiseren de sessies ook zowel ‘s avonds als overdag. Bovendien maken we een onderscheid tussen meer geavanceerde opleidingen en basisthema’s. Zo is er voor iedereen in de toeristische sector wel wat wils, ongeacht niveau of ervaring.

Ontdek het workshopsaanbod en schrijf je in!

Streekverkenningen

Ben je een toeristische ondernemer en geef je graag tips op maat aan je gasten of bezoekers? Wil je je verder verdiepen in de troeven en het DNA van je regio, terwijl je ook je toeristische collega’s beter leert kennen?

In regio Meetjesland, Scheldeland, Vlaamse Ardennen en Waasland plannen we in 2023 opnieuw streekverkenningen voor toeristische ondernemers. De streekverkenningen zijn bedoeld voor de ambassadeurs (in spe) in hun eigen regio. Meer weten over wat het ambassadeurschap inhoudt? Lees er alles over.

Ontdek hieronder de streekverkenningen en schrijf je in!