Skip to main content
04-12-2020

De NMBS is gestart met een nieuw aanbod voor attracties en musea: Discovery Ticket. Dit nieuw aanbod is interessant om je attractie en museum extra promotie te geven (bv. bij een versoepeling van de coronamaatregelen).

Een Discovery Ticket biedt 50% korting op een heen-en-terugreis tussen 2 Belgische stations. Deze korting is exclusief voorbehouden aan bezoekers van de attracties van de NMBS-partners, waaronder mogelijk jullie als Oost-Vlaamse attracties en musea. Meer info vind je op hun productpagina:  https://www.belgiantrain.be/nl/leisure/b-excursions/more/discovery-ticket

Discovery Ticket is gloednieuw. Het is dus de bedoeling dat deze productpagina wordt aangevuld met alle partners waarmee de NMBS momenteel in gesprek is. Deze pagina zal ook permanent in beweging zijn.

Voorwaarden om deel te nemen als attractie/museum

Het enige wat nodig is opdat de bezoekers van dit voordeel zouden kunnen genieten, is dat de attractie of het museum op de toegangstickets een unieke bestelcode van 16 karakters vermeld. Alleen met deze code kan er een Discovery Ticket op nmbs.be worden aangekocht. De ideale oplossing dus om alle bezoekers te stimuleren om met de trein te komen. Verder dient ook het logo en een infozinnetje vermeld te worden.
Deelname aan Discovery Ticket is gratis voor attracties en musea.

Promotie voor deelnemende attracties/musea

Deelnemende attracties en musea krijgen een uitgebreide vermelding op de website van de NMBS (voorbeeld van KBR Museum in Brussel).
De attracties en musea worden ook opgesomd op de productpagina.

Deelnemen en meer info

Voor meer informatie en om deel te nemen kan je mailen naar leisure@belgiantrain.be.