Skip to main content
26-05-2020

Een op vier Vlamingen kan zich geen volle week vakantie veroorloven. Toerisme Oost-Vlaanderen wil mensen met een beperkt budget daarom inspireren om op vakantie te gaan in Oost-Vlaanderen.

Rap op Stap

Iedereen verdient vakantie! Het is het credo van het Steunpunt Vakantieparticipatie. Vakantie brengt niet alleen rust, het haalt mensen vaak ook uit het isolement waar ze door omstandigheden in vertoeven. Wie het met weinig moet doen en toch graag op vakantie wil, kan sinds 2013 terecht bij Rap op Stapkantoren, laagdrempelige reiskantoren voor personen met een financiële beperking. Lid worden hoeft niet. Een afspraak maken ook niet. Je stapt zo naar binnen en wordt – vaak door vrijwilligers – op weg geholpen naar vakantieformules met korting. Een overzicht van alle Rap op Staplocaties vind je op de website van Iedereen Verdient Vakantie, via www.rapopstap.be.

Rap op Stap in Oost-Vlaanderen

De provincie Oost-Vlaanderen telt het grootste aantal Rap op Stapkantoren van alle provincies. Rap op Stapkantoren genieten financiële, promotionele en inhoudelijke ondersteuning in Oost-Vlaanderen. Wil je als Rap op Stapkantoor genieten van 50 % korting op folders, brochures, netwerkkaarten enzovoort, word dan partner van Toerisme Oost-Vlaanderen en bekijk hieronder de overeenkomst. Abonneer je zeker ook op de sectornieuwsbrief van Toerisme Oost-Vlaanderen.