Skip to main content
15-03-2022

Toerisme Meetjesland bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd! Op donderdagavond 31 maart zullen de bezoekers even meegenomen worden doorheen het 50-jarig bestaan van Toerisme Meetjesland en wordt er een blik geworpen op de toekomst. Bij deze gelegenheid wordt eveneens het toeristisch seizoen officieel geopend!

50 jaar Toerisme Meetjesland

Het thema van de viering is “van torencomité tot torenhoge dromen” waarin Toerisme Meetjesland de bezoekers meeneemt doorheen hun 50-jarig bestaan. Daarnaast willen ze met het evenement hun beeld voor de toekomst voorstellen en is het de ideale gelegenheid om hun nieuwe ambassadeurs in de kijker te zetten. Onlangs werd ook een marketingplan uitgewerkt met vier verhaallijnen waarbij Toerisme Meetjesland wil luisteren naar ieders verhaal en wil kijken hoe de verschillende ideeën in hun verhaal passen.

Opening Toeristisch Seizoen

Op dit evenement wordt eveneens het toeristisch seizoen van Toerisme Meetjesland officieel geopend en nu de pandemie wat onder controle is, krijgen de toerisme partners, ondernemers, beleidsmakers, enthousiastelingen, vrijwilligers… de gelegenheid om elkaar opnieuw live te ontmoeten tijdens de receptie. Hierbij zullen de bezoekers ook de kans krijgen om te proeven van de heerlijke streekproducten.

Praktisch

Toerisme Meetjesland organiseert dit evenement in de Kerk van Beke (Oude Staatsbaan in Lievegem), een kerk waar ze een nieuwe invulling voor zoeken, samen met de buurt. Bezoekers worden aangeraden per fiets te komen of om te parkeren op één van de parkings in de buurt en het laatste stukje naar de kerk te fietsen. Parkeermogelijkheden in de buurt zijn te vinden aan sportcentrum Waarschoot (3,5 km), sportcentrum Den Boer Zomergem (4,5 km) en aan het station van Eeklo (6 km).
Onthaal in de Kerk van Beke is voorzien vanaf 19u30, op donderdagavond 31 maart.

Inschrijven kan op uitnodiging.